Hozzávalók (4 személyre):
400 g mozzarella
1 db padlizsán
2 gerezd fokhagyma
4 db paradicsom
só, bors
bazsalikom
oregánó
Elkészítés:
Felszeleteljük a paradicsomot, a padlizsánt és a mozzarella sajtot. A padlizsánt sózzuk, borsozzuk, és kiolajozott tepsiben 15 perc alatt puhára sütjük. Hat kis tornyot építünk a sült padlizsánból, a paradicsomkarikákból és a mozzarellából. Megszórjuk az áttört fokhagymával és a zöldfűszerekkel, és előmelegített sütőben 10 perc alatt összepirítjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 348 kcal
szénhidrát: 14 g
fehérje: 22 g
zsír: 22 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.