Hozzávalók (4 személyre):
250 g durumtészta
600 g cukkini
220 g mozzarella
10 g fenyőmag
100 g sonka
só
metélőhagyma
1 evőkanál olíva olaj
Elkészítés:
A felkockázott cukkínit sózzuk meg, szórjuk meg az apróra vágott metélőhagymával és közepes lángon pároljuk 10 percig az olajon. A felét keverjük össze 120 g feldarabolt mozzarellával, és turmixoljuk simára.
Főzzük félkészre a tésztát, keverjük össze a szósszal, a cukkínivel, a kis kockákra vágott sonkával, és tegyük egy jénaiba. Szórjuk a tetejére a maradék sajtot és a fenyőmagot. 180 fokos sütőben süssük 30 percig.
1 adag tartalmaz:
energia: 443 kcal
szénhidrát: 56 g
fehérje: 22 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.