Hozzávalók (2 személyre):
140 g durumtészta
300 g paradicsom
30 g aszalt paradicsom
2 gerezd fokhagyma (9 g)
40 g parmezán sajt
15 g oliva olaj
só, bors, bazsalikom
1 db bio citrom
Elkészítés:
Aprítsuk fel a paradicsomot, reszeljük le a citrom héját, és főzzük meg a tésztát. Melegítsük fel az olajat, adjuk hozzá a fokhagymát, a paradicsomokat, és sózzuk, borsozzuk meg. Pirítsuk pár percig, tegyük a leszűrt tésztára egy csokor felaprított bazsalikommal és a citromhéjjal együtt, majd a parmezánnal megszórva tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 435 kcal
szénhidrát: 59 g
fehérje: 17 g
zsír: 14 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.