Hozzávalók (4 személyre):
133 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
33 g napraforgó olaj
2 db tojás
333 g tehéntej 1,5 %
285 g paraj
250 g zöldborsó
250 g mascarpone
só, majoranna
30 g füstölt sajt
Elkészítés:
A lisztből, olajból, egy tojásból és a tejből süssünk 8 db palacsintát.
A megtisztított spenótot aprítsuk fel, majd egy kevés olajon fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a zöldborsót, a majorannát, a mascarponét, egy tojást, és kevés sót. Töltsük meg vele a palacsintákat, és tegyük hűtőbe fél órára. Vágjuk 3-4 centis darabokra, tegyük egy hőálló tálba, szórjuk meg a sajttal, és 200 fokon süssük 20 percig.
1 adag tartalmaz:
energia: 566 kcal
szénhidrát: 38 g
fehérje: 21 g
zsír: 36 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.