Hozzávalók (4 személyre):
4 db konyhakész durbincs (1,2 kg)
só, bors
3 evőkanál mustár (50 g)
1 evőkanál csemege pirospaprika
1 dl olíva olaj
Elkészítés:
A mustárt keverjük simára a pirospaprikával, a borssal, és a fokozatosan hozzáöntött olajjal, hogy egynemű emulziót kapjunk.
A jól megmosott, lecsepegtetett halak mindkét oldalát kicsit ferdén, fél centinként irdaljuk be. Sózzuk meg, a paprikás-mustáros páccal kívül-belül kenjük be, majd 180 fokos sütőben oldalanként 15 percet süssük.
1 adag tartalmaz:
energia: 476 kcal
szénhidrát: 1 g
fehérje: 51 g
zsír: 28 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.