Hozzávalók (4 személyre):
400 g tök
300 g koktélparadicsom
500 g sertéshús darált
90 g vöröshagyma
5 g olíva olaj
100 ml paradicsomszósz
133 g tönkölybúzaliszt teljes kiőrlésű
33 g napraforgó olaj
1 db tojás
333 ml tehéntej 1,5 %
só, bors
rozmaring
Elkészítés:
A lisztből, napraforgó olajból, tojásból és a tejből süssünk 8 db palacsintát.
A töltelékhez a felszeletelt hagymát dinszteljük meg az olíva olajon, adjuk hozzá a darált húst, sót, borsot, a rozmaringot, a felkockázott tököt, és pároljuk puhára.
Egy másik serpenyőben pirítsuk meg a paradicsomokat a paradicsomszószban. A húst töltsük a palacsintákba, és a paradicsomszósszal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 551 kcal
szénhidrát: 38 g
fehérje: 39 g
zsír: 25 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.