Hozzávalók (4 személyre):
5 db tojás
2 db kis cukkini (350 g)
1 fej lilahagyma (90 g)
10 g kacsazsír
50 g parmezán sajt
50 g zsemlemorzsa
só, bors, bazsalikom
Elkészítés:
Kettévágjuk a cukkíniket és kiszedjük a belsejüket. Megdinszteljük a hagymát a zsíron, beletesszük a felvert és sóval, borssal, bazsalikommal ízesített tojásokat, és rántottát készítünk. Levesszük a tűről, összekeverjük a zsemlemorzsával, és megtöltjük vele a cukkíniket. Megszórjuk a reszelt parezánnal és 200 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 236 kcal
szénhidrát: 16 g
fehérje: 13 g
zsír: 13 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.