Hozzávalók (4 adag):
440 g sertéshús darált
1 fej vöröshagyma (72 g)
32 g zsemlemorzsa
5 db tojás
só, bors
csemege pirospaprika
vegyes saláta
Elkészítés:
A húst keverjük össze a felkockázott hagymával, 1 tojással és a zsemlemorzsával. Ízesítsük sóval, borssal és paprikával. Gyúrjunk 4 db nagyobb mérető, kissé lapított gombócot, aminek a közepébe nyomjunk egy kis mélyedést. 180 fokos sütőben süssük fél óráig.
Ha megsült, akkor minden pogácsa közepébe tegyünk egy tojást és tegyük vissza a sütőbe még néhány percre, amíg a tojás megszilárdul. Salátával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 296 kcal
szénhidrát: 8 g
fehérje: 31 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.