Hozzávalók (4 személyre):
1 nagy fej vöröshagyma (90 g)
16 g fokhagyma
10 g méz
20 g mustár
900 g pulykamell
670 g paraj
160 g paradicsom
250 cannellini fehérbab konzerv (Bonduelle)
só, bors, szerecsendió
1 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
A pulykahúst megtisztítjuk, sóval, borssal bedörzsöljük. A meghámozott vöröshagymát és fokhagymát apró kockákra vágjuk, és összekeverjük a mézel és a mustárral, majd a combokra kenjük. Egy kis pihentetés után lefedve, félidőben megfordítva, 180 fokos sütőben 1 órát sütjük.
A megmosott, apró darabokra tépett spenótot az olívaolajon addig pároljuk, amíg össze nem esik. Hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és a lecsöpögtetett babot. Sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
1 adag tartalmaz:
energia:622 kcal
szénhidrát: 41 g
fehérje: 68 g
zsír: 9 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.