Hozzávalók (4 adag):
250 g durumtészta
3 db piros kaliforniai paprika (450 g)
3 gerezd fokhagyma (40 g)
100 g főzőtejszín 20%
100 g kecskesajt
40 g parmezán jellegű sajt
só, bors, bazsalikom
Elkészítés:
A paprikákat felkockázzuk, a fokhagymát meghámozzuk és fokhagymanyomóval összetörjük. Tegyük őket 1 evőkanál olajba, sózzuk és borsozzuk meg, süssük puhára, és szórjunk rá bazsalikomot. Tegyük bele a halat és a kecskesajtot, öntsük fel a tejszínnel, és süssük még pár percig.
A tésztát sós vízben főzzük meg, és a szósszal tálaljuk. Tetejére szórjunk reszelt parmezánt.
1 adag tartalmaz:
energia: 450 kcal
szénhidrát: 57 g
fehérje: 20 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.