Hozzávalók (4 adag):
500 g csirkemell
fél üveg bazsalikomos pesto (100 g)
2 nagy fej vöröshagyma (150 g)
2 db színes kaliforniai paprika (300 g)
1 kis cukkini (400 g)
só, bors
Elkészítés:
A húst leöblítjük, kis szeletekre vágjuk, sózzuk, és bedörzsöljük a pesto szósszal. A zöldségeket megtisztítjuk, és azonos vastagságú szeletekre aprózzuk, majd a hússal váltakozva szorosan nyársakra húzzuk. Meghintjük sóval, borssal, majd grillrácson pirosra sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 278 kcal
szénhidrát: 12 g
fehérje: 34 g
zsír: 9 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.