Hozzávalók (4 személyre):
280 g durumtészta
200 g pesto rosso
200 g koktélparadicsom
2 gerezd fokhagyma (10 g)
1 evőkanál olíva olaj
néhány darab szardella filé
só, bors
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát, és keverjük össze a pesto szósszal. Pirítsuk meg az olajban a félbevágott fokhagymagerezdeket, tegyük mellé a paradicsomot, és a felaprított szardellát. Sózzuk, borsozzuk meg, és keverjük össze a tésztával.
1 adag tartalmaz:
energia: 416 kcal
szénhidrát: 56 g
fehérje: 12 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.