Hozzávalók (6 személyre):
1 szelet rozskenyér (30 g)
1 fej vöröshagyma (60 g)
800 g darált sertéshús
2 db tojás
petrezselyem
pirospaprika
só, bors
bazsalikom
100 ml majonéz
Elkészítés:
A húst keverjük össze a felkockázott hagymával, 2 tojással és a néhány percre vízbe áztatott kenyérkockákkal. Ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel és paprikával. Formázzunk egy tepsi hosszúságú rudat a húsból. 180 fokos sütőben süssük 40 percig.
A friss bazsalikomot aprítsuk fel, és keverjük össze a majonézzel. A hússal tálaljuk.
1 adag (köret nélkül) tartalmaz:
energia: 304 kcal
szénhidrát: 4 g
fehérje: 34 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.