Hozzávalók (4 adaghoz):
500 g sertéshús darált
1 db tojás
53 g vöröshagyma
26 g zsemlemorzsa
500 g édesburgonya
200 g zellergumó
300 g sárgarépa
100 g bacon szeletelt
50 g mustár
só, bors
petrezselyem
csemege fűszerpaprika
Elkészítés:
A húst keverjük össze a felkockázott hagymával, a tojással és a zsemlemorzsával. Ízesítsük sóval, borssal, petrezselyemmel és paprikával. Formázzunk egy tepsi hosszúságú rudat a húsból, kenjük be a mustárral, majd tekerjük bele a bacon szeletekbe. 180 fokos sütőben süssük 40 percig.
A zöldségeket tisztítsuk meg, aprítsuk és főzzük puhára, majd krumplinyomóval pürésítsük.
1 adag tartalmaz:
energia: 503 kcal
szénhidrát: 41 g
fehérje: 36 g
zsír: 21 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.