Hozzávalók (4 személyre):
700 g sertésszűz
200 g póréhagyma
700 g cékla
700 g alma
só, bors
cajun fűszerkeverék
Elkészítés:
A sertésszűzet szúrjuk fel, töltsük meg a póréhagymával, fűszerezzük sóval, borssal, cajun fűszerkeverékkel, és 190 fokos légkeveréses sütőben, lefedve, félidőben megfordítva süssük puhára.
A céklát és az almát hámozzuk és mossuk meg, majd apró kockákra vágva tegyük a sütőbe a sertésszűz mellé.
1 adag tartalmaz:
energia: 413 kcal
szénhidrát: 26 g
fehérje: 41 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.