Hozzávalók (4 személyre):
200 g zellergumó
500 g csiperke gomba
200 g alma
400 g sertésszűz
150 g majonézes salátaöntet
mustár
kakukkfű
só, bors
Elkészítés:
A megmosott, szeletekre vágott gombát kevés olajon megpirítjuk, és sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük. A megtisztított, csíkokra vágott zellert 180 fokos sütőben fél óra alatt puhára sütjük. Az alma magházát eltávolítjuk, a gyümölcsöt metéltre vágjuk. Az előkészített zöldségeket összekeverjük az öntettel.
A sertésszűzt sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük, majd 180 fokon, lefedve sütjük kb. 45 percig.
1 adag tartalmaz:
energia: 455 kcal
szénhidrát: 10 g
fehérje: 30 g
zsír: 39 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.