Hozzávalók (4 személyre):
1 kg csirkemell
100 g magos mustár
500 g kelkáposzta
500 g karalábé
1 db tojás
100 g zsemlemorzsa
só, bors
Elkészítés:
A megmosott, megtörölt húst sóval, borssal bedörzsöljük, és 1 evőkanál forró olajon oldalanként 1-1 percet sütjük. Előmelegített sütőbe toljuk, majd 180 fokon lefedve kb. 30 percet sütjük.
Közben a zsemlemorzsát elkeverjük a mustárral és az egész tojással, és a keveréket a húsra kenjük. Ugyanazon a hőfokon további 20 percig sütjük.
A megtisztított kelkáposztát csíkokra, a karalábét kockákra vágjuk, majd forrásban lévő sós vízben kb. 10 percig főzzük. A hússal együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 504 kcal
szénhidrát: 35 g
fehérje: 74 g
zsír: 6 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.