Hozzávalók (4 személyre):
800 g csirkemell
60 g méz
50 g citrom
1000 g mexikói zöldségkeverék
10 g vaj
só, bors
Elkészítés:
A csirkemelleket besózzuk, borsozzuk, és egy vajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük őket. Lefedve, előmelegített sütőben 25-30 percig pároljuk.
A maradék vajat megolvasztjuk, összekeverjük a mézzel és a citromlével. Miután levesszük a fóliát, a piruló csirkéket megkenjük a mézes keverékkel.
A zöldségkeveréket forrásban lévő vízbe tesszük, és 10 perc alatt készre főzzük.
1 adag tartalmaz:
energia: 487 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 57 g
zsír: 5 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.