Hozzávalók (4 személyre):
500 g csirkemell
2 fej vöröshagyma
300 g zöldpaprika
300 g paradicsom
300 g mexikói zöldségkeverék konzerv
150 g tortilla chips
100 g avokádókrém
só
chilipaprika
Elkészítés:
A sóval és chilipaprikával fűszerezett és felkockázott csirkemellfilét 1 evőkanál olajban ropogósra sütjük. A hagymát kevés olajban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát, a feldarabolt paradicsomot és a mexikói zöldségkeveréket. Fűszerezzük, tányérra tesszük, a csirkemellel együtt kínáljuk. Köretként avokádókrém és tortillachips illik hozzá.
1 adag tartalmaz:
energia: 476 kcal
szénhidrát: 43 g
fehérje: 39 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.