Hozzávalók (4 személyre):
800 g sertés karaj
1 kg káposzta, savanyított
220 basmati rizs
só, bors
2 evőkanál mustár
2 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
Elkészítés:
A mustárt tegyük keverőtálba, majd kevergetve, apránként öntsük hozzá az olajat, és ízesítsük a borssal és a zúzott fokhagymával. A karaj szeleteket sózzuk meg, a páccal kenjük be, és 180 fokos sütőben lefedve süssük puhára.
A káposztát csavarjuk ki, és egy kevés olajon pirítsuk addig, amíg meg nem puhul. A rizst kétszeres mennyiségű vízben főzzük puhára.
1 adag tartalmaz:
energia: 565 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 50 g
zsír: 17 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.