Hozzávalók (4 személyre):
450 g zellergumó
250 g kelkáposzta
500 ml főzőtejszín
1 l húsleves alaplé
só, bors
Elkészítés:
A megtisztított zellergumókat kockákra vágjuk, a kelkáposztát csíkokra, és a húsleves alaplében puhára főzzük. Ha megpuhultak a zöldségek, akkor botmixerrel pépesítjük, felöntjük a tejszínnel, és folyamatosan kevergetve újraforraljuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és a legvégén egy kevés borecettel savanyítjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 317 kcal
szénhidrát: 14 g
fehérje: 8 g
zsír: 26 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.