Hozzávalók (4 adag):
500 g brokkoli
250 g durumtészta
200 g mascarpone
50 g füstölt sajt
50 g bacon
só, fehér bors
Elkészítés:
A tésztát forrásban lévő, sós vízben al dente állagúra főzzük. Közben a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, és rózsáira szedjük. Forrásban lévő, sós vízben kb. 8 percig főzzük, majd lecsöpögtetjük. A tészta főzővizét leöntjük, majd a tésztát hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük.
A sajtot összekeverjük a mascarponéval, és állandó keverés mellett megolvasztjuk. Hozzáadjuk a brokkolit, sóval és fehér borssal ízesítjük. A bacon szalonnát kockákra vágjuk, a sajtmártásba forgatjuk, és összemelegítjük, majd a tésztára öntve tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 519 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 20 g
zsír: 26 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.