Hozzávalók (6 személyre):
730 g sárgarépa
390 g burgonya
2 db tojás
50 g zsemlemorzsa
200 g bulgur
só, bors
petrezselyem
szerecsendió
Elkészítés:
A tisztított burgonyát és répát vágjuk nagyobb kockákra, és pároljuk meg sós vízben. Hagyjuk kihűlni, majd szűrőn csepegtessük le. Üssük hozzá a két tojást, keverjük hozzá a zsemlemorzsát, ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval, vagdalt petrezselyemzölddel. A masszából formázzunk egy hosszúkás rudat, és tepsibe téve süssük pirulásig. Szeletelve, főtt bulgurral körítve kínáljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 264 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 9 g
zsír: 2 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.