Hozzávalók (5 adag):
200 g szárazbab (előző este beáztatva vagy konzerv)
100 g vöröshagyma
200 g sárgarépa
200 g petrezselyem gyökér
200 g zellergumó
200 g karalábé
100 g durumtészta
1 evőkanál olíva olaj
1,5 l húsleves alaplé, egy része vízzel helyettesíthető
só, bors
Elkészítés:
A zöldségeket apróra vágjuk. Az olasz jellege miatt eredetileg kis kockákra kellett volna vágni, de én siettem ezért karikákra vágtam. Az olajat egy nagy fazékban felhevítjük, majd üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Adjuk hozzá a babot és a zöldségeket, majd 10 percig dinszteljük.
Öntsük fel a húslevessel, majd sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt főzzük egy órán keresztül. Adjuk hozzá a spagettit, és további 15 percig főzzük.
1 adag tartalmaz:
energia: 367 kcal
szénhidrát: 50 g
fehérje: 14 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.