Hozzávalók (4 személyre):
1 sertés szűzpecsenye (600 g)
500 g csiperke
1 fej vöröshagyma
2 dl tejföl 12 %
240 g bulgur
só, bors
kakukkfű
1 evőkanál olíva olaj
Elkészítés:
A szűzpecsenyét megmossuk, megtöröljük, és vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított, megmosott gombát vastagon felszeleteljük. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk.
A vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk, majd a sóval, borssal bedörzsölt hússzeletek mindkét oldalát átsütjük rajta. Hozzáadjuk a gombát és a kakukkfüvet. Amikor a gomba is megpuhult, akkor ráborítjuk a tejfölt és összemelegítjük. A kétszeres vízben megfőzött bulgurral tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 566 kcal
szénhidrát: 49 g
fehérje: 46 g
zsír: 19 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.