Hozzávalók (4 személyre):
500 g cékla
500 g pulykamell
220 g durumtészta
1 fej vöröshagyma
250 ml natúr joghurt
só, bors
1 evőkanál olaj
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a kis kockákra vágott húst és erős tűzön állandóan kevergetve pár percig kérgesre sütjük. Rátesszük az apróra vágott céklát, és néhány evőkanál vizet öntünk alá. Sózzuk, borsozzuk, lefedjük az edényt és gyenge lángon, néha megkeverve készre pároljuk. A legvégén hozzáadjuk a joghurtot és még egyszer összeforraljuk.
Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a céklás húshoz keverjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 457 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 44 g
zsír: 9 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.