Hozzávalók (4 személyre):
200 g fekete rizs (1 bögre)
2 db padlizsán (700 g)
200 g kukorica
50 g márvány sajt
2 bögre húsleves alaplé
só
Lejárathoz közeledett egy fél doboz fekete rizsem, és úgy véltem, hogy a padlizsán lila színével és a sárga kukoricával jól fog mutatni. Csak sóval ízesítettem az ételt, hagytam a fekete rizs különleges aromáját dominálni.
Elkészítés:
A rizst a kétszeres mennyiségű alaplében puhára főzzük, és összekeverjük a kukoricával. A padlizsánokat megmossuk, félbe vágjuk, közepüket megsózzuk, és beletöltjük a rizses tölteléket. A tetejére reszeljük a sajtot, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 323 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 13 g
zsír: 6 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.