Hozzávalók (kb. 25 darabhoz):
300 g teljes kiőrlésű rozsliszt
250 g tehéntúró
250 g vaj
50 g sonka
50 g krémsajt
50 g parmezán
1 mokkáskanál sütőpor
1 mokkáskanál só
Elkészítés:
A lisztben elkeverjük a sütőport, elmorzsoljuk a margarint, hozzágyúrjuk a túrót és a sót. A tésztát fél cm vastagra kinyújtjuk, és pogácsánál nagyobb átmérőjű köröket szaggatunk belőle.
A töltelékhez az apróra vágott sonkát krémsajttal és 4 evőkanál reszelt sajttal keverjük össze. Diónyi tölteléket teszünk a tésztakorongok közepére, félkörbe összehajtjuk, a széleit kissé összenyomkodjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, a maradék reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegítet sütőben, erős lángon, 20-25 perc alatt készre sütjük.
1 darab tartalmaz:
energia: 1549 kcal
szénhidrát: 9 g
fehérje: 4 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.