Hozzávalók (4 személyre):
4 db csirkemellfilé
200 g quinoa
1 fej fokhagyma
1 evőkanál olíva olaj
1 dl rizsbor
só, bors
15 dkg spenót
2 bögre húsleves alaplé
Elkészítés:
A fokhagymát gerezdekre szedjük, és lehúzzuk a héját. Az olajat felhevítjük egy akkora serpenyőben, amekkorában a csirkemellek elférnek. Sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalukat pár perc alatt kérgesre sütjük. A hússzeleteket a fokhagymagerezdekkel egy sütőbe fektetjük, leöntjük a borral, és fóliával lefedve fél óra alatt puhára sütjük.
A quinoát kétszeres mennyiségű alaplében fedő alatt puhára főzzük. A spenótot a megmaradt olajon megfonnyasztjuk, felaprítjuk, és a quinoához keverjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 506 kcal
szénhidrát: 38 g
fehérje: 59 g
zsír:8 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.