Hozzávalók (4 személyre):
12 db csirkeszárny
1 dl olíva olaj
1,5 dl ketchup
0,5 dl rizsbor
só, bors
chili paprika
200 g basmati rizs
Elkészítés:
Legalább 6 óráig pácolni kell a szárnyakat a következő pácban: az olajat, a ketchupot és a rizsbort összekeverjük, hozzáadjuk a chilli paprikát. Egy tepsibe tesszük a csirkeszárnyakat, sózzuk, borsozzuk, és rákenjük a pácszószt. Letakarjuk alufóliával és hűtőbe tesszük.
A pácolási idő letelte után közepes lángon, fél óra alatt ropogósra sütjük. Basmati rizzsel tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 619 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 60 g
zsír:16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.