Mexikói csirkeszárny

Hozzávalók (4 személyre):

12 db csirkeszárny
1 dl olíva olaj
1,5 dl ketchup
0,5 dl rizsbor
só, bors
chili paprika
200 g basmati rizs

babgul: 484 mexikói csirkeszárny - indafoto.hu

Elkészítés:

Legalább 6 óráig pácolni kell a szárnyakat a következő pácban: az olajat, a ketchupot és a rizsbort összekeverjük, hozzáadjuk a chilli paprikát. Egy tepsibe tesszük a csirkeszárnyakat, sózzuk, borsozzuk, és rákenjük a pácszószt. Letakarjuk alufóliával és hűtőbe tesszük.

A pácolási idő letelte után közepes lángon, fél óra alatt ropogósra sütjük. Basmati rizzsel tálaljuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 619 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 60 g
zsír:16 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr2115729940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (3) ajvár (1) alma (9) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (13) bambuszrügy (1) bazsalikom (17) borsikafű (2) brie sajt (1) brokkoli (5) bulgur (11) burgonya (26) cékla (10) cheddar (3) chili (3) citrom (8) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (40) csokoládé (1) cukkíni (18) dió (3) édesburgonya (8) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (2) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (11) fekete rizs (2) feta (5) fokhagyma (27) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (27) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (3) hal (9) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (4) kagyló (1) kakukkfű (15) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (11) karalábé (6) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (2) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (10) kukoricapehely (1) kuszkusz (1) lekvár (2) lencse (3) liba (2) lilahagyma (2) lime (1) máj (4) majoranna (9) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (7) mozzarella (6) mustár (8) narancs (4) oregánó (2) padlizsán (5) papaya (1) paprika (15) paradicsom (41) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (36) pisztácia (1) póréhagyma (8) pudingpor (1) pulyka (8) quinoa (3) rák (1) retek (1) rizs (8) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (8) sárgarépa (31) sertés (32) sonka (12) sör (1) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szerecsendió (4) szezámmag (4) szilva (2) szőlő (1) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (33) tofu (1) tojás (19) tök (6) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (9) virsli (4) vöröshagyma (10) vöröslencse (1) zeller (10) zöldbab (4) zöldbor (1) zöldborsó (9) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása