Epres túrótorta sütés nélkül

Hozzávalók (12 szelethez):

25 dkg darált háztartási keksz
80 g puha vaj
115 g eritrit
500 g túró
300 ml habtejszín
1 csomag habfixáló
1 citrom reszelt héja
150 g eper

babgul: 490 epres turotorta - indafoto.hu

Elkészítés:

A darált kekszet a vajjal és 15 g eritrittel egy tálban elmorzsoljuk, hozzáadunk 1-2 evőkanál vizet, így olyan állagot kapunk, hogy bele tudjuk nyomkodni a masszát egy tortaforma aljába. Hűtőbe tesszük dermedni, amíg elkészítjük a tölteléket.

A túrót a maradék eritrittel simára keverjük, a tejszínt kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a habfixet. A hűtőből kivett formába beletöltjük a tölteléket, majd a megtisztított, feldarabolt eprekkel kidíszítjük, és tálalásig hűtőben dermesztjük.

1 adag tartalmaz:

energia: 274 kcal
szénhidrát: 19 g
fehérje: 9 g
zsír: 17 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr4415736868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (4) ajvár (1) alma (11) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (17) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (2) borsikafű (2) brie sajt (2) brokkoli (7) bulgur (11) burgonya (33) cékla (11) cheddar (3) chili (3) citrom (10) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (49) csokoládé (1) cukkíni (21) curry (2) dió (3) édesburgonya (13) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (13) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (30) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (32) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (12) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (17) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (5) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (3) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (11) kukoricapehely (1) kuszkusz (2) lekvár (2) lencse (4) lenmag (1) liba (3) lilahagyma (4) lime (1) máj (6) majoranna (11) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (10) mozzarella (7) mustár (10) napraforgómag (1) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (7) papaya (1) paprika (20) paradicsom (49) parmezán (19) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (39) pisztácia (1) póréhagyma (9) pudingpor (1) pulyka (11) quinoa (4) rák (1) retek (1) rizs (12) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (10) sárgarépa (39) sertés (36) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (16) sütőtök (5) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (5) szilva (2) szőlő (2) tarhonya (1) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (39) tofu (1) tojás (21) tök (6) tökmag (2) tonkabab (1) torma (1) trappista (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (11) virsli (6) vöröshagyma (16) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (13) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása