Hozzávalók (4 személyre):
500 g pulykamell
500 g fagyasztott garnélarák
1 db citrom
petrezselyemzöld
só, fehér bors
kakukkfű
kevert saláta
Elkészítés:
Összekeverjük a citrom kifacsart levét egy csipet fehér borssal, 3 evőkanál vágott petrezselyemmel és egy csipet kakukkfűvel. Elkeverünk benne 1 dl olívaolajat, ez lesz a páclé.
A pulykamellet felszeleteljük, a garnélákat kiolvasztjuk. A húsokat gyengén sózva együtt bepácoljuk, és kb. fél órát hűtőben pihentetjük. Nyársra húzzuk őket, és rostlapon vagy serpenyőben készre sütjük, közben a maradék páccal locsolgatjuk. Kevert salátával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 339 kcal
szénhidrát: 5 g
fehérje: 60 g
zsír: 8 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.