Hozzávalók (4 személyre):
4 db csirkemell filé
1 közepes cukkini
1 fej vöröshagyma
50 dkg csiperkegomba
2 kis cukkini
3 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál olaj
só, bors
bazsalikom
Elkészítés:
A húst hosszában vágjuk félbe, majd mindegyik darabot hosszában kétszer vágjuk be, hogy három húscsíkot kapjunk, és az egyik vége egyben maradjon. Ezek mellé tegyünk 1 db cukkini csíkot, és együtt szorosan fonjuk be. A végét fogpiszkálóval rögzítsük. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve fél óra alatt mindkét oldalukat süssük puhára.
Közben a vöröshagymát megpucoljuk, és csíkokra vágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük. A gombát, a maradék cukkinit és a paradicsomot megtisztítjuk, és nagyobb darabokra aprítjuk. Az olajat felhevítjük, és beletesszük a zöldségeket, sóval és borssal ízesítjük. Kb. 10 perc alatt puhára pároljuk, és közben hozzáadjuk a felaprított bazsalikomot.
1 adag tartalmaz:
energia: 384 kcal
szénhidrát: 24 g
fehérje: 62
zsír:3 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.