Hozzávalók (4 személyre):
2 fej vöröshagyma
600 g sárga cukkini
200 g újkrumpli
2 evőkanál olaj
3 gerezd fokhagyma
1 liter húsleves alaplé
só, bors
majoranna, kakukkfű
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát vékonyan felkarikázzuk, a hámozatlan cukkinit legyaluljuk, az újkrumplit apró kockákra vágjuk.
Megfonnyasztjuk az olajban a hagymát és az áttört fokhagymát, kissé megpirítjuk benne a cukkinit és a krumplit. Megszórjuk majorannával és kakukkfűvel, felöntjük a húslevessel, majd fedő alatt, mérsékelt tűzön 20-25 percig főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, reszelt sajttal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 112 kcal
szénhidrát: 21 g
fehérje: 4 g
zsír: 1 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.