Hozzávalók:
800 g csirkemell
700 g alma
1 dl fehérbor, száraz
200 g bulgur
5 g vaj
1 evőkanál méz
só, bors
rozmaring
Elkészítés:
A megmosott száraz csirkecombokat sóval, borssal, rozmaringgal befűszerezzük, és a felhevített vajon mindkét oldalát hirtelen kérgesítjük. Kivajazott tűzálló tálba tesszük a húsokat, és betakarjuk vékony almaszeletekkel. A visszamaradt pecsenyelevet a borral és a mézzel felforraljuk, majd ráöntjük az almás combokra. Forró sütőben kb. 40 percig sütjük, először letakarva, majd fedő nélkül, hogy szépen megpiruljon. Bulgur köretet készítünk hozzá.
1 adag tartalmaz:
energia: 457 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 55 g
zsír: 3 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.