Hozzávalók (4 személyre):
4 db tilápia filé
1 csokor zöld spárga
800 g burgonya
50 ml spenótos pesto
só, pirospaprika
Elkészítés:
A spárgát megtisztítjuk, az alsó kétharmadát meghámozzuk, és a szárak végét levágjuk. Enyhén sós vízben egy-két perc alatt leforrázzuk, majd a vízből kivéve lehűtjük.
A halszeleteket besózzuk, majd pirospaprikával bedörzsöljük és kivajazott tepsibe tesszük. 160 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
A burgonyát meghámozzuk, sós vízben puhára főzzük, majd a spenótos pesto-val összekeverve tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 423 kcal
szénhidrát: 39 g
fehérje: 51 g
zsír: 7 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.