Hozzávalók (4 személyre):
50 dkg mángoldlevél
50 dkg burgonya
3 evőkanál vaj
5 dl húsleves alaplé
Elkészítés:
A mángoldleveleket megmossuk, megszárítjuk, csíkokra vágjuk. Egy lábasban felolvasztjuk a vajat, és hozzáadjuk a mángoldot. Kevergetve pároljuk pár percig, majd hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát. Sózzuk, felöntjük az alaplével, majd alacsony lángon 20 percig főzzük. Botmixerrel pürésítjük, és ízlés szerint kevés fehér borssal ízesítjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 171 kcal
szénhidrát: 28 g
fehérje: 6 g
zsír: 4 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.