Hozzávalók (4 személyre):
4 db csirkecomb
1 fej vöröshagyma
300 g sárgarépa
00 g csicseriborsó
300 g színes paradicsom
125 g kuszkusz
25 g mazsola
1 evőkanál olíva olaj
só, bors
sáfrány, fahéj
Elkészítés:
A csicseriborsót este beáztatjuk. A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, kevés fahéjjal megszórjuk, és kevés olajon mindkét oldalát átpirítjuk. Átrakjuk egy tepsibe, mellétesszük a feldarabolt zöldségeket és a csicseriborsót, és 180 fokon puhára sütjük.
Másik edényben kétszeres mennyiségű forró vízzel leforrázzuk a kuszkuszt. Két perc duzzasztás után hozzákeverjük a mazsolát, majd sóval, borssal és sáfránnyal ízesítjük. A húst a zöldségekkel és a kuszkusszal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 529 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 52 g
zsír: 12 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.