Hozzávalók (4 személyre):
400 g zöldborsó
250 g tehéntej
100 g tejföl
1 csokor petrezselyemzöld
4 dl húsleves alaplé
só, bors, curry
Elkészítés:
A petrezselyemzöldet megmossuk, a vizet lerázzuk róla, a leveleket lecsipkedjük. A húsleves alaplevet a tejjel együtt lábosba öntjük. Hozzáadjuk a zöldborsót és a petrezselyemleveleket. Sóval, borssal és curry-vel ízesítjük. Felforraljuk, majd kb. 10 percig főzzük. A levest botmixerrel pépesítjük. Előmelegített tányérokba merjük, és 1-1 evőkanál tejföllel gazdagítjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 173 kcal
szénhidrát: 18 g
fehérje: 10 g
zsír: 6 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.