Hozzávalók (4 személyre):
500 g mángold
500 g csirkemáj
200 g rizs
3 dl tejföl 20 %
2 db tojás
só, bors
majoranna
Elkészítés:
A mángoldot megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A rizst kétszeres mennyiségű vízben, fedő alatt megpároljuk. A megmosott csirkemájat forró olajban megsütjük, és majorannával ízesítjük.
Egy jénai aljára tesszük a mángold harmadát, arra rárakjuk a máj és a rizs felét, sóval és borssal ízesítjük. Mángold következik, majd a maradék máj és rizs, fűszerezés, és az utolsó harmad mángold. A tetejét a tejföllel elkevert tojásokkal meglocsoljuk, és előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 550 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 36 g
zsír: 22 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.