Hozzávalók (4 személyre):
500 g csirkemell
1 l húsleves alaplé
1 csokor petrezselyemzöld
500 g sárgarépa
500 g petrezselyem gyökér
500 g paradicsom
300 g kukorica
1 db chilipaprika
Tabasco mártás
só, bors
Elkészítés:
A csirkét megmossuk, felkockázzuk, és egy nagy fazékba helyezzük. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt leveszöldségeket, és felöntjük az alaplével. Sóval, borssal ízesítjük, majd kis lángon, fedő alatt kb. 1 órát főzzük.
A levest leszűrjük, a paradicsomot feldaraboljuk, és a lecsepegtetett kukoricával együtt a leszűrt leveshez adjuk. Hozzáadjuk a chilipaprikát, és további 15-20 percig főzzük. A végén Tabascoval ízesítjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 348 kcal
szénhidrát: 41 g
fehérje: 39 g
zsír: 3 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.