Ez a fogás eredetileg grillkolbásszal készült volna és gourmet hot-dog lett volna a neve, de sajnos a grillkolbászok átmeneti készlethiányban szenvedtek, ezért maradt a virsli. De így is finom vacsora lett belőle.
Hozzávalók (4 személyre):
4 db teljes kiőrlésű magos kifli
4 db baromfi virsli
8 szelet bacon
néhány szelet zöldsaláta
mustár
4 adag coleslaw saláta
Elkészítés:
A baconszeleteket pirítsuk meg, tegyük félre. A virsliket serpenyőben, kontaktgrillben vagy faszenes grillben süssük ropogósra, a félbevágott kiflik vágott felét is pirítsuk át. Készítsük el a hot-dogokat: A kiflikre tegyünk salátát, rakjuk bele a virslit, kiflinként 2 szelet sült bacont, majd mustárral zárjuk le. Amerikai káposztasalátával kínáljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 417 kcal
szénhidrát: 33 g
fehérje: 16 g
zsír: 24 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.