Hozzávalók (4 személyre):
4 db karalábé
500 g csirkemáj
1 fej vöröshagyma
3 dl tejföl
2 db tojás
2 evőkanál olaj
só, bors
majoranna
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb csíkokra vágott, megtisztított májat, borsozzuk, majorannával ízesítjük. Jól átforgatjuk, egy kevés vízzel felöntve puhára pároljuk, a legvégén megsózzuk.
A karalábékat kb. 1 cm széles szeletekre vágjuk. A szeleteket a májjal rétegesen egymásra pakoljuk, és egy tűzálló tálba helyezzük őket. A tojásokat összekeverjük a tejföllel, és leöntjük vele a karalábé-halmokat. Lefóliázzuk, és 180 fokon 30 perc alatt megpároljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 452 kcal
szénhidrát: 25 g
fehérje: 35 g
zsír: 23 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.