Hozzávalók (4 személyre):
500 g csirkemell
800 g burgonya
100 g vöröshagyma
400 g paradicsom
100 g bacon
só, bors
petrezselyem
Elkészítés:
A burgonyát alaposan megmossuk, és sós vízben megfőzzük. A bacon-t kisebb szeletekre vágjuk, és egy serpenyőben kipirítjuk a zsírját. Amikor kisült a zsír, beletesszük az 1x1 cm-es kockákra vágott csirkemellet és a karikákra felszeletelt hagymát. Sózzuk, borsozzuk, és egy kis pirítás után belekeverjük az előfőzött burgonyát. Végül hozzáadjuk a kockákra vágott paradicsomot is, kicsit összeforgatjuk, és megszórjuk a vágott petrezselyemmel.
1 adag tartalmaz:
energia: 454 kcal
szénhidrát: 47 g
fehérje: 40 g
zsír: 11 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.