Hozzávalók (4 személyre):
600 g marha hátszín
200 g lencse
2 dl húsleves alaplé
100 főzőtejszín
120 g basmati rizs
só, bors
Elkészítés:
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és az alaplével meglocsolva egy tepsibe helyezzük. Mellészórjuk a lencsét, és 180 fokos sütőben fedő alatt addig sütjük, amíg a hús megpuhul. A lencsét botmixerrel pépesítjük egy lábasban, hozzáadjuk a tejszínt, és újraforrásig főzzük. A rizst kétszeres mennyiségű vízben puhára főzzük.
1 adag tartalmaz:
energia: 509 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 45 g
zsír: 13 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.