Hozzávalók (4 személyre):
500 g gnocchi
1 gerezd fokhagyma
300 g paradicsom
250 g paraj
250 g ricotta
só, bors
bazsalikom
Elkészítés:
A hámozott paradicsomot egy kisebb lábasba öntjük, fokhagymával, bazsalikommal, sóval és borssal ízesítjük. Néhány perc alatt összeforraljuk, majd a megmosott és apróra vágott spenótlevelet is a paradicsomszószhoz keverjük. A burgonyagombócokat forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, és egy tűzálló tálba tesszük. Ráöntjük a paradicsomszószt, a tetejét pedig megszórjuk ricottával. 180 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 304 kcal
szénhidrát: 46 g
fehérje: 12 g
zsír: 7 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.