Hozzávalók (4 személyre):
600 g tonhal
300 g csemege kukorica
1 fej lilahagyma
50 g majonéz
100 g tejföl 12 %
só, bors
bazsalikom
Elkészítés:
A kukoricát és az apróra vágott lilahagymát lazán összeforgatjuk a tejföllel és a majonézzel. Közben a tonhalszeleteket meghintjük sóval, borssal, bazsalikommal, és forró olajban aranysárgára sütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 599 kcal
szénhidrát: 20 g
fehérje: 37 g
zsír: 37 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.