Hozzávalók (4 személyre):
800 g kacsamell
3 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál barbecue szósz
1 gerezd zúzott fokhagyma
200 g basmati rizs
2 dl joghurt
1 evőkanál snidling
1 evőkanál almaecet
só, bors
2 evőkanál majonéz
1 csokor vágott petrezselyem
Elkészítés:
A húst felszeleteljük, a szeleteket egy keverőtálba helyezzük, ráöntjük az olívaolajat és a barbecue szószt, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és összekeverjük. Az így kapott hússzeleteket egy tepsibe helyezzük, és előmelegített sütőben pirosra sütjük.
A rizst kétszeres vízben puhára főzzük. A joghurtos öntethez a maradék hozzávalókat alaposan összekeverjük, lehűtjük, és a pecsenye mellé adjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 592 kcal
szénhidrát: 41 g
fehérje: 44 g
zsír: 27 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.