Húsimádó mártás tésztával

Hozzávalók (4 személyre):

300 g marhahús, darált
100 g füstölt kolbász
1 evőkanál olívaolaj
50 g vöröshagyma
80 g zöldpaprika
150 g csiperke
400 g paradicsom
230 g durumtészta
só, bors
bazsalikom

babgul: 538 húsimádó - indafoto.hu

Elkészítés:

Serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a darált marhahúst és az apróra vágott kolbász keverékét. Utána tányérra szedjük, félretesszük. Ugyanabba a serpenyőbe szórjuk az apróra vágott hagymát, a kockákra vágott paprikát és a felszeletelt gombát. Bazsalikommal és sóval ízesítjük. Visszatesszük a serpenyőbe a darált húst, hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, és alacsony lángon 10-15 perc alatt összepároljuk a zöldségekkel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Akkor van kész, mikor kicsit besűrűsödik. Közben forró, sós vízben megfőzzük a tésztát, és az elkészült mártást a leszűrt, kifőtt tészta tetejére halmozzuk.

1 adag tartalmaz:

energia: 503 kcal
szénhidrát: 50 g
fehérje: 29 g
zsír: 21 g

 

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr716618726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (3) ajvár (1) alma (10) ananász (3) avokádó (4) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (16) bambuszrügy (1) bazsalikom (20) birsalma (1) borsikafű (2) brie sajt (1) brokkoli (6) bulgur (11) burgonya (30) cékla (10) cheddar (3) chili (3) citrom (9) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (45) csokoládé (1) cukkíni (18) dió (3) édesburgonya (10) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (4) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (12) fekete rizs (2) feta (6) fokhagyma (29) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (28) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (4) hal (11) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (5) kagyló (1) kakukkfű (16) kápia paprika (5) kapor (6) káposzta (12) karalábé (6) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (2) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (10) kukoricapehely (1) kuszkusz (1) lekvár (2) lencse (3) liba (2) lilahagyma (2) lime (1) máj (4) majoranna (9) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (9) mozzarella (7) mustár (8) narancs (5) oregánó (4) padlizsán (6) papaya (1) paprika (17) paradicsom (46) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (38) pisztácia (1) póréhagyma (8) pudingpor (1) pulyka (9) quinoa (3) rák (1) retek (1) rizs (8) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (9) sárgarépa (32) sertés (34) sonka (12) sör (2) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szegfűszeg (1) szerecsendió (4) szezámmag (4) szilva (2) szőlő (2) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (36) tofu (1) tojás (20) tök (6) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (10) virsli (4) vöröshagyma (11) vöröslencse (1) zeller (11) zöldbab (4) zöldborsó (11) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása