Hozzávalók (20 szelet):
170 g étcsokoládé
170 g teavaj
40 g teljes kiőrlésű búzaliszt
3 db tojás
30 g dió
300 g földieper
200 ml habtejszín
90 g eritrit
Elkészítés:
A brownie-hoz az étcsokoládét a vajjal gőz fölött felolvasztjuk, majd hagyjuk langyosra hűlni. A tojást az eritrittel habbá verjük, hozzákeverjük a vajas-csokoládés keveréket, majd a liszttel elkevert sütőport és diót. Az így elkészült masszát kb. 1 cm vastagon, sütőpapírral bélelt tepsibe töltjük, és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Ha kihűlt, megfordítjuk, lehúzzuk róla a papírt, majd felszeleteljük, és a felvert tejszínhabbal és eperrel díszítjük.
1 szelet tartalmaz:
energia: 175 kcal
szénhidrát: 6 g
fehérje: 2 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.